Sejak membuat pengakuan mengidap kanser limfoma tahap empat minggu lalu, ramai yang bersimpati dengan penyanyi Elyana. Tapi selain yang bersimpati dan menunjukkan sokongan ada juga yang mengaku sebagai BFF yang niatnya tidak diketahui.

Justeru tidak mahu ada yang terkeliru atau mengambil kesempatan, peserta program Gegar Vaganza ini terpaksa mendedahkan siapa sahabat sejati yang bersamanya selama ini.

Mengaku BFF dan yang cakap makan produk mereka pun banyak

Ramai yang mengeluarkan statement mengatakan bahawa mereka kawan baik saya (bff) dan dah lama tahu tentang kanser saya serta menyimpan rahsia tentang penyakit saya selama ini. Sedangkan saya tidak pernah memberi tahu mereka apatah lagi bercakap mengenai hal ini kerana tidak terlalu rapat…Yang cakap saya belajar satu university pun ada..Saya tak pernah masuk university,sebab dari dulu dah bijak..hahhaha🤣

Bukannya apa,kerana mereka bukan orang yang benar-benar tahu tentang saya jadi takut tersalah beri Information. Itu saja…Yang cakap saya makan product yang mereka jual pun banyak. Jangan la ambil kesempatan dan berbohong, tak baik. Saya takut ramai yang tertipu saja.

Terpaksa jelaskan kerana ramai bertanya dan keliru

Dia yang di dalam gambar ini adalah benar-benar sahabat saya yang mengetahui tentang saya dari mulut saya sendiri. Sahabat yang pernah menangis bersama selain Anita Baharom ,Zuhairy,Sherry Ibrahim dan Datin Anne Ngasri.

But saya ok je…tetapi saya terpaksa clear kan perkara ni kerana ramai yang bertanya pada saya dan Keliru. Terima Kasih yang mendoakan saya. Semoga Allah membalas kebaikan anda semua.

Rupanya ada juga yang nak mengambil kesempatan atas kesakitan orang lain. Apapun kita doakan agar Elyana terus berjuang kerana sebenarnya semakin ramai yang berada di sisinya selepas dia membuat pengakuan mengidap kanser.

 

Sumber: instagram elyanaofficial

 

 

Tinggalkan Komen

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Karangkraf

error: