Orang perempuan memang sakit mata kalau tengok bintik hitam dengan jeragat kat muka sendiri. Sebab itulah kita sanggup habis duit untuk beli produk untuk hilang dua masalah ini.

Tambah-tambah lagi dekat nak raya ni, semua nak nampak cantik. Tapi lepas ni dah tak payah nak beli produk mahal.

Hanya menggunakan dua barang yang murah, masalah pada wajah ini boleh diselesaikan. Tip ini dikongsi oleh wanita bernama Sara Anna.

Oleh kerana sangat mudah dan murah, tip ini telah dikongsi oleh ribuan netizen yang kebanyakkannya wanita. Jom kita cuba juga sebelum raya ni.

Hi korang! Salam ramadhan. Nak share mcm mne nak hilang kan jeragat blackhead and whitehead korg tu, sambil memutihkan. Dengan sekali buat je. Paling best utk korang yang pori2 muka besar ? Sangat berkesan uols.

Korang slalu tanya cmne sara buat kan? Takyah nak sakit2 guna blackhead remover tu, buat luka kulit je. Cara dia senang je. Guna barang dapur korg jer.

Bahan2:

Baking soda 2 sudu

Water 2 sudu

Cara:

Mix kan baking soda dgn air tu, pastu letak kat muka uols~ sambil letak tu gosok2 skli, untuk buang sel kulit mati korang. Pastu biar 10-15 minit. Then bilas

Boleh buat jarang2. Myb sbulan/dua bulan skli. Tp pls pls letak moisturizer.mcm sara lps buat akan letak toner newscin utk rapatkan lg pori2, n pki estee lauder night serum tu. Tp pki pape pn blh.

# pls take note: cara ni maybe ada tak sesuai utk sesetengah muka, so wht u guys can do is, try 1 part dlu, klu sakit or ada effect ke then takyah guna.

Tapi, mmg ada tingling feeling skt tau...Selamat mencuba.

#sharela akak tak marah pn..

Sumber: Sara Anna

Anda Mungkin SUka
KOMEN