Kemelut anak Chef Wan, Serina Redzuawan dan bekas suaminya, Gavin Edward O’Luanaigh atau Salahuddin Ghaffar masih belum berakhir meskipun hampir setahun bercerai. Mereka kini sedang dalam proses mengenai hak penjagaan anak, Tristan Tareef dan Issabella Safiya.

Macam-macam perkara dipertikaikan antara mereka termasuklah tindakan Chef Wan yang tidur bersama dengan cucunya turut jadi isu. Enggan perkara sama berulang maka Serina meminta bapanya tidak lagi memuat naik aktiviti bersama mereka di instagram.

Cerai boleh ke putus hubungan darah daging?

Si Gavin SOB tu kata my daughter tak benar kan my cucu2 tu see me and spent time at my home la pulak.
Nak main drama apa hal?
Boleh ke nak putus hubungan darah daging kita as family?
I told Rina when it come to his turn to care for the kids tak pula kita kisah.
Why tiba giliran my daughter pula ambil the kids to see my mother dia pulak boleh dictate to tell us how we should spent our time as family?
I told Rina dont let this ba*&*%** to run your life.
Tell Gavin to F…off aja!
Put your foot down as u have equal right to handling the kids too.
Tak sabar nak tunggu court panggil for custody of this kids.
I told Rina padan la muka kau pi serah kan anak kau tu pada si mur*** ni dari awal dan kasi dia muka.
Now dia naik lemak lah.
I can imagine how many x husband that are sick out there to bully their x wife mcm ni out of hatred and revenge.
Dah la buat hal kita pun terpalit dgn masalah dia.
Perhaps he should mirror himself first if he want to compare what i have done.

Tak payah la cerita di IG

Rina said to me semlm…Pa nak tengok the kids with nenek tak payah la cerita di IG!
Dia ada follow Papa mau pun bar***h2 dia and will find all kind of excuses not to let me have the kids and cuba main kotor.
Ehhhh nak ugut kita pulak ke with his filthy game and sickness?
He think i am a coward like him blaming me pulak ke Rina? even letak gambar2 cucu2 di IG tak boleh konon nak popular kan diri saya dan kami anak beranak!不不不
layan org sakit jiwa ni susah sikit and a real Ass**** pulak tu!不不
All i can see is he is intimidated by my love and closeness to my grandchildren.
Tu yg rasa tergugat dah tak ada kerja lain terpaksa la layan hati yg busuk itu untuk buruk kan image saya.
This stupid SOB forget who the real CW is!不不
Kau main Api takut esok bakar balik diri kau sendiri tu!

 

Si Gavin SOB tu kata my daughter tak benar kan my cucu2 tu see me and spent time at my home la pulak. Nak main drama apa hal? Boleh ke nak putus hubungan darah daging kita as family? I told Rina when it come to his turn to care for the kids tak pula kita kisah. Why tiba giliran my daughter pula ambil the kids to see my mother dia pulak boleh dictate to tell us how we should spent our time as family? I told Rina dont let this bastard tell u to run your life. Tell Gavin to F…off aja! Put your foot down as u have equal right to handling the kids too. Tak sabar nak tunggu court panggil for custody of this kids. I told Rina padan la muka kau pi serah kan anak kau tu pada si Murtad ni dari awal dan kasi dia muka. Now dia naik lemak lah. I can imagine how many x husband that are sick out there to bully their x wife mcm ni out of hatred and revenge. Dah la buat hal kita pun terpalit dgn masalah dia. Perhaps he should mirror himself first if he want to compare what i have done. Rina said to me semlm…Pa nak tengok the kids with nenek tak payah la cerita di IG! Dia ada follow Papa mau pun baruah2 dia and will find all kind of excuses not to let me have the kids and cuba main kotor. Ehhhh nak ugut kita pulak ke with his filthy game and sickness? He think i am a coward like him blaming me pulak ke Rina? even letak gambar2 cucu2 di IG tak boleh konon nak popular kan diri saya dan kami anak beranak!不不不 layan org sakit jiwa ni susah sikit and a real Ass hole pulak tu!不不 All i can see is he is intimidated by my love and closeness to my grandchildren. Tu yg rasa tergugat dah tak ada kerja lain terpaksa la layan hati yg busuk itu untuk buruk kan image saya. This stupid SOB forget who the real CW is!不不 Kau main Api takut esok bakar balik diri kau sendiri tu!

A post shared by chef wan (@_chefwan58) on

Memang marah betul nampaknya Chef Wan ni, apapun kita doakan kemelut antara Serina dan bekas suaminya tentang hak penjagaan anak cepat selesai.

 

Sumber: Chef Wan

 

 

Tinggalkan Komen

KORPORAT POLISI DATA PERIBADI PENAFIAN LANGGANAN PENGIKLANAN KERJAYA HUBUNGI KAMI

穢 Hakcipta Terpelihara Dikendali Oleh Astro Group

error: