Kelahiran anak Datuk Seri Siti Nurhaliza tak dapat dinafikan disambut gembira oleh netizen yang juga kebanyakannya peminat penyanyi tersohor ini.

Kalau kita yang tiada kena mengena pun gembira apatah lagi ahli keluarga mereka. Confirm puteri Tok Ti yang dinamakan Siti Aafiyah ini akan ditimang-timang apatah lagi inilah satu-satunya anak perempuan Datuk K.

Paling best anak-anak lelaki Datuk K ini menerima kehadiran adik perempuan ketika mereka semua sudah dewasa. Dah tentu juga adik kecil ini akan dijaga dan dilindungi sebaik-baiknya oleh abang-abangnya iaitu, Muhd Anas Zawawi, Muhammad Adib, Muhammad Asyraf dan Aazief.

Tapi paling protective setakat ini adalah anak lelaki bongsu Datuk K iaitu Aazief. Tak percaya cuba baca thread yang dimuat naik baru-baru ini selepas adik perempuannya selamat dilahirkan.

Aazief ketika ini sedang dalam pengajian di United Kingdom dan tak dapat bersama meraikan kelahiran adiknya.

Tak sabar nak jumpa dia

Saya abang dan mimpi ngeri boyfriend Aafiyah nanti

 

Ni paling scary!

 

Dah baca korang rasa macam mana?  Nasiblah boyfriend Aafiyah nanti nak kena mengadap abang Aazief.  Apapun moga ikatan mereka adik beradik dan janji untuk melindungi ini dipegang hingga ke akhirnya.

 

Sumber:

 

 

Tinggalkan Komen

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error: