Sejak dulu lagi Remy Ishak ini memang jadi pelakon pujaan ramai wanita. Sekarang apatah lagi bila drama Kekasih Paksa Rela yang sedang bersiaran.

Makin bertambah peminat ‘Pakcik’ yang memegang watak Adham dalam drama di TV3 ni. Ada sanggup balik kerja tergesa-gesa semata-mata tak mahu ketinggalan drama yang ketika ini jalannya makin syok.

Kalau dalam drama ini cinta Adham milik dua wanita Hanan dan juga isteri pertamanya, Rosnaida realitinya cinta pakcik hot ini cuma pada wanita ini seorang, tak lain tak bukan dah tentu tunangnya Ezza Yusof atau Ezzarl.

Walau pun dah mengikat tali pertunangan sejak Mei tahun lalu tapi sebenarnya baik Remy mahu pun Ezzarl keduanya jarang berkongsi gambar bersama.

A post shared by ???? ????? (@ezzarl) on

Cuma baru-baru ini saja mungkin akibat kegilaan ramai wanita terhadap Remy Ishak, tunangnya berkongsi gambar mereka berdua. Tunang jadi pujaan ramai wanita mana tak risau.

Siapa sebenarnya tunang Remy ini mesti ramai yang nak tahu kan?

IKLAN

Bukan artis

Orang biasa tapi yang pasti minat fesyen, kalau dilihat penampilan Ezzarl ini memang bergaya.

A post shared by ???? ????? (@ezzarl) on

Business woman

Ezzarl ini menghasil dan menjual kasut, dia merupakan pemilik @2tomorrowmy. Boleh tengok instagramnya banyak kasut-kasut cantik.

Jangan silap ini anak saudara dia ya

Kalau tengok dalam IG Ezzarl gambar baby ini ada jer, tapi bukan anak dia ya. Ini anak saudaranya. Dia belum pernah kahwin lagi uols! Biasala orang perempuan kan suka baby, ciri-ciri wanita penyayang sangat!

IKLAN

Kawan baik pada Nad Zainal

Kalau follow instagram Ezzarl memang selalulah nampak komen Nad Zainal nih.

Real #farragirl ! ? at @maisondecouture.denaialam . . ? #sassybyfarra

A post shared by ???? ????? (@ezzarl) on

Pernah free hair tapi berhijab lagi cantik

???? in my mind ? ?

A post shared by ???? ????? (@ezzarl) on

Tak mahu mahu terlalu terdedah

Kata Remy, dia tak mahu dedahkan tentang tunangnya, biarlah dia seorang saja yang jadi selebriti.

IKLAN

? #boldbyfarra . @farrabynadzainal .

A post shared by ???? ????? (@ezzarl) on

Tarikh kahwin belum tahu

Memetik laporan Berita Harian kata Remy dia belum punya tarikh menaiki pelamin. Kalau setahun dirasakan belum ok, dia mungkin akan memanjangkan tempoh pertunangan.

Cantik juga tunang Remy ni, semoga cepat bertemu jodoh mereka.

 

Sumber: ezzarl