Kita semua dah pun tahu tentang penyakit kanser yang dihidapi Elyana tapi sejak dulu dia tampil positif dan ceria. Malah posting dalam media sosial penyanyi ini juga begitu.

Namun semalam tiba-tiba nada Elyana berbeza. Luahan sebaknya di instagram menunjukkan dia kecewa dengan respon negatif yang diterima. Mana tidaknya sampai ada yang mendoakan dia cepat mati. Patut ke?

Sekian Lama Positif Tapi Hinaan, Doa Cepat Mati Buat Elyana Sebak

Terima kasih kerana menghina wanita ini

Terima kasih kerana menghina wanita ini. Terima kasih juga kepada yang mendoakan dia cepat mati.Terima kasih juga yang menggambil kesempatan.Terima kasih kerana menuduh saya ingin kan perhatian.

Terima kasih juga kepada yang menuduh tanpa bertanya cerita sebenar.Terima kasih kepada anda yang mengatakan saya berbohong.Terima kasih untuk anda yang gembira apabila saya sering di malukan di khalyak ramai.Terima kasih semua.. Tak apa lah..mungkin anda belum lagi merasa apa yang saya rasa selama ini.

IKLAN

Ini takdir saya

Saya juga sama seperti anda semua manusia biasa,tidak kuat..punya keinginan,punya cita-cita, ingin merasa sihat tanpa menahan sakit.Tapi ini takdir saya. Saya terima.

Kita semua akan mati.Bukan pesakit Kanser sahaja.Saya harap kita jaga amalan kita sendiri.Jika tidak ada apa-apa yang baik untuk dikatakan, ditulis dan di lakukan ,lebih baik diam.

Saya Elyana pesakit Kanser Stage 4? #chemosewaktubulanpuasatahunini

IKLAN

Tak patut betul kalau betul ada yang berkata begini pada Elyana. Sepatutnya kita mendoakan dia, beri semangat dan dorongan.

Apa pun semoga Elyana tetap tabah berdepan dugaan ini. Tabah untuk anak!

#vanillakismis

IKLAN

Sumber:  elyanaofficial

 

 

 

Selain itu:  Lanjutan Kes Bomba Lemas, Dr MAZA Mohon Kerajaan Buat Siasatan
Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI