Ketika ramai yang terikut-ikut trend menari di sisi kereta yang bergerak Keke Challange, anak pelakon Norman Hakim dan Abby Abadi, Danish Hakim lain pula ceritanya.
Dia menyahut ajakan Pencetus Ummah Amin untuk berbuat sesuatu yang lebih bermanfaat iaitu Syahadah Challenge. Hal ini jauh lebih baik daripada Keke Challenge yang telah menyebabkan banyak risiko seperti kemalangan itu.

#SyahadahChallenge by Ustaz @pencetusummah_amin . Challenge accepted InsyaALLAH.Bismillah ☝️? أَشْهَدُأَنْ لاَّ إَلَهَ إلاَّالله وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدًارَّسُولُ الله “Aku bersaksi bahawa tiada tuhan selain ALLAH, dan aku bersaksi bahawa Nabi Muhammad SAW itu pesuruh ALLAH” . #syahadahchallenge #puaminchallenge #puamin #imstillabeginner #mogabermanfaatbuatkitasemua #niatnakdakwah #boyspower @haqqi.com.my . P/S:Part yg TAKDE SUARA tu sebenarnya Abg cakap : OK selalu kita ucap syahadah ni waktu tahiyat awal,tahiyat akhir .jarang sangatlah kita bersyahadah saja2. Jadi utk kita nak tasydid nak memperbaharui akidah dan juga nilai keimanan kita yg Nabi sebut : bla bla bla…- – – *BARU ADA SUARA BALİK Sorry lah video mungkin ade problem sikit,mcm2 je ujian bila nak berdakwah ni ? Kalau nak Abg delete balik & buat video yg baru,boleh ja??

A post shared by MOHAMED DANİSH HAKİM (@danishhakim_243) on

 

#SyahadahChallenge by Ustaz @pencetusummah_amin . Challenge accepted InsyaALLAH.Bismillah ☝️?
أَشْهَدُأَنْ لاَّ إَلَهَ إلاَّالله
وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدًارَّسُولُ الله
“Aku bersaksi bahawa tiada tuhan selain ALLAH,
dan aku bersaksi bahawa Nabi Muhammad SAW itu pesuruh ALLAH”
.
#syahadahchallenge #puaminchallenge#puamin #imstillabeginner#mogabermanfaatbuatkitasemua#niatnakdakwah #boyspower@haqqi.com.my .
P/S:Part yg TAKDE SUARA tu sebenarnya Abg cakap : OK selalu kita ucap syahadah ni waktu tahiyat awal,tahiyat akhir .jarang sangatlah kita bersyahadah saja2. Jadi utk kita nak tasydid nak memperbaharui akidah dan juga nilai keimanan kita yg Nabi sebut : bla bla bla…- – – *BARU ADA SUARA BALİK
Sorry lah video mungkin ade problem sikit,mcm2 je ujian bila nak berdakwah ni ?
Kalau nak Abg delete balik & buat video yg baru,boleh ja??

 

IKLAN

 

Walaupun ada kesilapan teknikal dan Danish yang membahasakan dirinya abang itu sanggup delete dan buat video baru jika perlu, telah ramai yang memberikan komen positif atas usaha anak muda ini.

IKLAN

Tahniah mula berdakwah

Anak soleh

IKLAN

 

Sumber: https://www.instagram.com/danishhakim_243/