Pelakon, Norman Hakim dan Abby Abadi sungguh bertuah kerana mempunyai anak yang mampu menghafaz al-Quran. Mohamad Danish Hakim adalah salah seorang yang diraikan pada Majlis Konvensyen Huffaz Ke-2 Peringkat Negeri Selangor.

Melalui instagram, Norman memuat naik video dan gambar mengenai penerimaan anugerah tersebut. Sejuk perut ibu yang mengandung, kan?

IKLAN

Norman dan Abby telah bercerai dan kedua-dua mereka sudahpun berkahwin lain. Rumahtangga yang pernah hancur suatu ketika dulu tidak sekali pun menjadikan anak-anak mereka tidak terbela. Malah semuanya elok-elok belaka.

Anak Norman Hakim dan Abby Abadi Kini Bergelar Al-Hafiz

IKLAN

 

IKLAN

ALHAMDULILLAH ❤️

Pagi di Majlis Konvokesyen Huffaz ke 2 Peringkat Negeri Selangor (28/10/18) 19 safar 1440h ❤️

Mohamed Danish Hakim Al Hafiz & Sahabat2nya yg telah berjaya menghafal ALQURAN diraikan lagi hari ni. Peringkat Negeri Selangor pula. Alhamdullillah. Murah rezeki anak2 ni. 3kali dah diraikan termasuk kali ni. Syukur. Terima Kasih ALLAH utk segala nikmat & rezeki yg telah dikurnia ?

Mama & Papa je wakil utk hari ni. Abah hantar je tadi, pastu gi betulkan kereta. Mummy tak dpt bersama juga sbb adik3 takde siapa yg jaga.

Apa yg penting kerjasama hehe ??

VK terinspirasi sungguh dengan kehidupan Norman dan Abby. Mereka sama-sama berjaya mendidik anak walaupun sudah berpisah. Sebab itulah kita kena lihat sesuatu yang Allah takdirkan kepada kita sebagai sesuatu yang ada hikmahnya. Jangan jadikan perceraian sebagai sesuatu yang buruk jika itu sudah ketentuan. Boleh je didik anak dengan baik kan? Yang penting terima ketentuan dan cari hikmahnya.

Sumber: Norman Hakim

Selain itu:  Petua Elak Bau Hanyir Bila Masak Ikan Sungai, Cari & Buang 'Urat' Ini Dulu
Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI