Siapa yang kaki beli barang online patut membeli belah di laman ini. Silap hari bulan boleh dapat ‘riban-riban’ lagi macam apa yang lelaki ini peroleh.

Sebabnya setiap kali membeli barang ganjaran dalam bentuk tunai yang dimasukkan dalam akauan bank kita.

Inilah kelebihan membeli belah di ShopBack.

Menurut cerita Shafiq bapa kepada dua anak ini dia sudah membeli belah mengggunakan Shopback sejak 2015.

“Tapi saya tak sangka akan dapat berjimat sebegini banyak awalnya. Ibarat kata sikit-sikit lama-lama jadi bukit, jumlah pulangan tunai yang saya dapat membolehkan saya membiayai perbelanjaan untuk kos hotel, tiket penerbangan, makanan, pakej lawatan sewaktu percutian kami sekelurga ke Medan Indonesia baru-baru ini.

“Sebab itu saya sarankan orang lain pun mula menyimpan menggunakan platform seperti ShopBack. Memamg berbaloi dan jumlah pulangan tunai yang kita dapat boleh kita gunakan bila diperlukan.

Beli Barang di ShopBack Tapi Dapat Duit Balik, Hasilnya Hingga Boleh Bawa Lelaki Ini Melancong Satu Famili

Kalau nak dapat pulangan seperti ini boleh mula membeli belah di Shopback. Menarik sempena dengan #mycybersale 2017 ini ShopBack menawarkan RM3 untuk setiap pembelian Milo, Nescafe, Kellogg’s dan baucar minyak Petronas apabila pembelian dibuat dengan rakan niaga ShopBack iaitu  Lazada, 11street, and Qoo10.

IKLAN

Cara nak dapat duit selepas shopping

Macam mana nak beli barang di ShopBack dan dapat pulangan tunai? Ikut langkah mudah berikut:

1. Layari ShopBack dan buat pendaftaran akaun pada https://www.shopback.my/getnow menggunakan akaun email atau akaun Facebook anda.

2. Pilih produk kegemaran anda. Buat pembelian di laman tersebut. Boleh pilih barang di bawah ini sebab sekarang ada tawaran RM3 untuk setiap pembelian.

Beli Barang di ShopBack Tapi Dapat Duit Balik, Hasilnya Hingga Boleh Bawa Lelaki Ini Melancong Satu Famili

3. Cashback biasanya akan dimasukkan dalam 48 jam, dan bonus Cashback akan dimasukkan kemudiannya!

IKLAN
Selain itu:  'Anak Akak Lahir Sebesar Tapak Tangan'. Pengalaman Wanita Ini Jadi Pengajaran Untuk Ibu Hamil, Kalau Penat Jangan Paksa Diri Buat Kerja!

4. Cashback boleh dipindahkan ke akaun bank tempatan apabila ia boleh ditebus. Jadi, produk mana-mana yang anda beli adalah RM3 selepas Cashback!

Beli Barang di ShopBack Tapi Dapat Duit Balik, Hasilnya Hingga Boleh Bawa Lelaki Ini Melancong Satu Famili

Mudah kan? Kalau tak faham juga sila lihat video khas ini yang menerangkan cara bagaimana anda boleh menjana Cashback!

Jangan lupa, tawaran ini hanya sah sepanjang tempoh kempen #MYCYBERSALE! Daftar akaun ShopBack anda sekarang!

 

IKLAN

Apa sebenarnya Cashback dari ShopBack?

Cashback diperkenalkan oleh ShopBack di mana pembeli di laman ShopBack mampu mendapat pulangan wang tunai dengan setiap pembelian.

Setakat ini, ShopBack sudah menawarkan ganjaran lebih RM13.6 juta secara Cashback kepada pelanggan di Malaysia dan ada pelanggan ShopBack yang mengumpul lebih RM22,000 tunai Cashback!

Lebih daripada 500 e-dagang termasuk Lazada, Qoo10, 11street, Booking.com, Malaysia Airlines, Expedia, dan ZALORA bekerjasama dengan ShopBack untuk memberi Cashback kepada pembeli dengan memberi semula sebahagian pembelian mereka dalam bentuk tunai setiap kali membeli-belah.

Salah seorang pelanggan ShopBack, Syafiq telahpun menikmati penjimatan dan kelebihan Cashback dari ShopBack! Anda bila lagi?

Selain Cashback, anda akan menikmati diskaun dengan setiap pembelian melalui lebih 500 kedai atas talian yang tersenarai di ShopBack!

Jadi daftar sekarang dengan ShopBack dan nikmati diskaun serta Cashback yang lumayan!

 

 

Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI