Perancangan Yang Maha Esa itu sesungguhnya Maha Hebat. Dia memanggil pulang ke negara abadi seorang bernama ayah tapi pada tarikh yang sama melahirkan seorang insan yang bakal menggantikan kasih sayang yang hilang.

Tanpa disangka situasi ini dilalui Fazura yang berkongsi kisah tersebut dalam satu status sempena ucapan hari lahir buat suaminya Fattah Amin.

Hari ayah pergi, dan hari lahirnya seorang suami

14 September menurut Fazura adalah hari dia kehilangan ayahnya dan tarikh yang sama adalah hari lahir buat suaminya.

14 September, Hari Saya Kehilangan Ayah & Hari Lahirnya Suami Tersayang. Fazura Kongsi Kisah Hidup Yang Ramai Tak Tahu

Bunyi macam sedih jalan ceritanya tapi kalau tengok video yang dihasilkan oleh Fazura buat suaminya sweet sangat. Itu belum lagi ucapan syahdu buat hubsbaby dia.

IKLAN

 

“Saya kehilangan ayah tersayang pada 14 september, 18 tahun yang lalu, dan pada tarikh yang sama tahun 1990… Allah menghadirkan seorang insan yang cukup istimewa di dunia.

Seorang yang menyinari hidup ini dengan sikapnya yang cukup memahami, menawan dan juga baik hati dan satu-satunya insan yang telah mencuri hati ini selamanya.

IKLAN

Kamu telah ditakdirkan hadir untuk melindungi dan menyayangi saya. Terima kasih kerana menjadi diri kamu sendiri. Saya cinta kamu sampai bila-bila. Selamat hari jadi sayang, my hubsbaby. Semoga kita bersama bahagia selamanya.”

Punyalah bersemut ucapan sampai ada yang rasa nak kahwin cepat bila baca ucapan Fazura ni.

Selain itu:  75 Hari Koma, Setiap Hari Isteri 'Update' Keadaan Suami. Catatannya Pilu!

Tapi walaupun hari ini adalah hari istimewa buat suami  Fazura bagaimanapun tak dapat meraikannya bersama kerana berada di New York sempena acara minggu fesyen New York.

IKLAN

 

Sumber: missfazura

 

 

 

 

Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI