Tatkala anak dilanda kontroversi, ibulah orang yang paling resah. Seboleh-boleh ibu akan cuba meredakan keadaan. Sokongan orang sekeliling terutama ibu bapa sangat diperlukan.

Bagi penyanyi era 80-an, Datin Suliza Salam, beliau memang memberikan sokongan moral kepada anaknya, penyanyi remaja, Ismail Izzani. Sebagai ibu, pastinya beliau turut terasa dengan kemelut kontroversi yang melanda anaknya.

Ibu mana yang mahu melihat anaknya berada dalam keadaan susah? Dalam usia yang begitu muda, pastinya Ismail perlukan sokongan padu daripada ibunya. Malah, dia yang mengakui dirinya ialah anak emak turut mengatakan dirinya tertekan dengan kontroversi yang melanda.

Melalui instagram, Suliza memberikan kata-kata semangat kepada Ismail.

IKLAN

Anak Dilanda Kontroversi, Datin Suliza Salam Tetap Positif

Teruskan usaha

ALLAHUAKHBAR…MEMG ADA BENARNYA ..TAPI JGN JADIKAN IANYA HALANGAN ..SEBALIKNYA TERUSKAN USAHA DAN SENTIASA YAKIN BAHAWA ALLAH ADA DAN SELAGI KITA YAKIN PDNYA..PASTI SEGALA HALANGAN AKAN DPT KITA TERIMA DAN HADAPI DGN SENYUMAN SERTA REDHA…

IKLAN

Tiada laluan mudah

DAN ANGGAP IANYA NIKMAT YG HARUS KITA SENTIASA SYUKURI… YAKIN BOLEH…JGN SOMBONG DIRI DAN ISTIQOMAH..TIADA LALUAN MUDAH DLM APA JUGA DI DUNIA INI…SELAIN MELALAIKAN..TANPA HALANGAN DAN UJIAN..MANUSIA MUDAH LUPA ..

Doa mama buatmu sayang

I KNOW U STRONG AND MAMA YAKIN BERKAT DOA DAN RESTU SEMUA..IN SYA ALLAH…SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN SEGALANYA…DOA MAMA BUAT MU SYG…ALWAYS AND FOREVER WILL??..ALL THE WAY??.STAY COOL..CHILL…????POSITIVE..LUV U..

IKLAN

 

 

Selain itu:  Kesian Bom Bom! Anak Harris Baba Melecur Ditimpa Penutup Lampu Panas Ketika Beli Belah di Butik Mewah

Sumber: Suliza Salam

Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI