Dalam majlis resepsi perkahwinan pelakon popular Fattah dan Fazura yang berlangsung semalam memang ramai rakan artis yang dijemput.

Salah seorang daripadanya adalah Zizie Izette, dan sebelum berangkat menghadiri majlis fairytales itu isteri Datuk Bung Mokhtar ini sempat memuat naik gambar berposing dengan busana hijau dalam instagram miliknya.

Hanya sekeping gambar tapi ramai betul yang kagum dengan penampilan Zizie yang langsing walaupun kita tahu pelakon ini baru dua bulan melahirkan cahaya mata kembar.

 

All green for #fattzurafairytale wedding 💚💚💚

A post shared by Zizie Izette (@zizieizette) on

Kalau ramai ibu lepas bersalin berdepan dengan berat badan, Zizie pula sekejap saja dah langsing malah bentuk badannya pun dah mantap macam anak dara.

Status Zizie itu juga bukan saja dihujani pujian dari peminat tapi turut dipenuhi dengan pertanyaan tentang rahsia kurus yang diamalkan.

Sekejap ja da ramping

 

 

Macam mana nak kurus

 

 

Sebelum ini 90kg

Boleh faham kenapa ramai yang bertanya mana tidaknya, berat badan Zizie sebelum bersalin mencecah 90kg tapi dalam tempoh masa 60 hari dia dah dapat balik bentuk badan asal.

 

Mungkin ini rahsianya…

Sebenarnya kalau diperhatikan dalam instagram Zizie sebulan selepas bersalin pun dia sudah pun dapat bentuk badannya yang lama.

Mungkinkah ini rahsianya?  Tengoklah kat mana dia berpantang sebulan. Kerlasss tempat tu…

Sumber: zizieizette

 

 

 

 

Tinggalkan Komen

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error: