Selepas menang bertanding pada Pilihan Raya Umum Malaysia tahun ini bagi kerusi Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman pasti sibuk dengan rutin hariannya. Sebagai Ahli Parlimen Muar sudah tentu jadualnya padat dengan majlis rasmi.

 

Baru-baru ni, beliau memuat naik ke instagram dan facebook keseronokan dapat cuti raya. Nama pun orang bujang, mestilah nak raya dengan mak ayah ya tak? Seperti belia biasa yang lain, bergambar dengan mak ayah menjadi satu kemestian. Nah, tengoklah betapa gembiranya Syed Saddiq dapat cuti beraya di Muar walaupun Syawal dah masuk hari ke-9.

 

Punyalah Sibuk. Raya Ke-9 Baru YB Muda Ni Dapat Balik Kampung

IKLAN

 

“Finally got some quality time to raya with my parents in Muar.
Tak berkesempatan nak bersama mereka sejak raya pertama sebab sibuk berkerja. Lawatan negeri ke negeri & program2 di Muar.
.
No matter what happens, i’ll always be there for them. I feel really bad not being able to spend the 1st week of raya with them. Alhamdulillah, they’re so understanding
.
Love you ma & abuyah” 

 

IKLAN

Rata-rata pengikut instagram Syed Saddiq memberikan komen menarik mengenai gambar yang dimuat naik. Pasal tuala pink yang tersangkut di bahu bapa ahli politik muda ini pun boleh jadi perhatian. Ada juga yang minta belanja mi bandung yang popular di Muar.

 

Punyalah Sibuk. Raya Ke-9 Baru YB Muda Ni Dapat Balik Kampung

IKLAN

Punyalah Sibuk. Raya Ke-9 Baru YB Muda Ni Dapat Balik Kampung

 

Syed Saddiq yang lahir 6 Disember 1992, selain sebagai Ahli Parlimen Muar, beliau juga ialah Ketua Armada bagi Parti Pribumi Bersatu Malaysia.

Sumber: instagram Syed Saddiq

Selain itu:  Main Kutu Bukan Saja Salah Dari Segi Undang-Undang Tapi Dalam Islam Jatuh Haram Jika...
Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI