Seronok tengok hasil perkongsian Faizal Suhaimi ini. Sepakat dengan adik beradik mereka merancang mengubah suai kediaman ibu tersayang.

Lebih menarik semuanya dibuat sendiri bersama termasuk proses ubah suai dan dekorasi yang mengambil masa satu bulan. Hasilnya memang terbaekkk dan ibu pun suka…Untung ibu ada anak-anak begini.

Alhamdulillah mak suka!

Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka!

“Hasil kami adik beradik renovate rumah mak, semua buat sendiri. Alhamdulillah mak suka.

Ambik masa lebih kurang 1 bulan sebab buat time free saja, itu yang lambat. Total habis deco bawah RM10k, tak ingat accurate bajet. So inilah hasilnya sebelum dan selepas.”

IKLAN

Sebelum

Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka! Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka! Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka!

Dalam proses ubah suai

Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka!

Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka! Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka! Hasilnya

IKLAN

Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka! Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka!

Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka! Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka! Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka!

IKLAN

Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka!

Adik Beradik Sepakat Renovate Sendiri Rumah Ibu. Tengoklah Hasilnya…Alhamdulillah Ibu Suka!

Cantik kan hasil sentuhan adik beradik ni. Ini juga cara nak gembirakan hati ibu.

Sumber: Faisal Suhaimi

Selain itu:  Kalau Rumah Kecil, Boleh Buat Dapur 'Open Concept' Macam Ini. Ringkas & Kemas
Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI