Seorang suami memang selalunya perlu berkorban untuk kebahagiaan isteri dan anak-anak. Jika niatnya ingin melihat isteri dan anak bahagia, pasti segala apa yang dilakukan dipermudahkan oleh Allah.

Begitulah dengan pelawak, Fad Bocey apabila urusan kariernya dalam industri hiburan tanah air mendapat laluan mudah menempa kejayaan demi kejayaan. Terbaharu, Fad menang tempat pertama dalam program realiti televisyen Super Spontan Xtravaganza. Hadiah wang tunai RM100,000 dimenangi olehnya.

Menurut kata Fad, ini ialah rezeki buat anak kembarnya iaitu Favian Adrazin Hayyan dan Favian Adrazin Zayyan serta Nur Aminah Mishall. Impian dia dan isterinya yang juga pengurus kerjayanya untuk memiliki sebuah kediaman yang selesa buat anak-anak.

IKLAN

 

Hasil titik peluh

Alhamdulillah .impian kami bersama .hasil peluh menitik ,hasil tk tdo malam ,hasil kadang2 tk pkir makan sbb nk cri duit dan hasil kami tahan nafsu dri buang duit utk bnda tk berfaedah(tapi tdi dh buang duit sbb belikan fifa19?) .

Tak semua tahu pengorbanan yang dilakukan

tak semua tau pengorbanan daddy utk kami anak beranak .ni rezeki hayyan zayyan dan aminah .rumah yg mmg mommy impikan utk keselesaan anak2 mommy .mana tau satu hari nt mommy daddy tkda ,ni la tempat korang berlindung .daddy birthday mommy bulan 10 ,jangan ingat ni hadiah birthday eh ??????

 

IKLAN

Terima kasih buat bidadari

Bismillahirohmanirohim..syukur Alhamdulillah,dengan izinNya sy dianugerahkan rezeki ini..pertama sekali terima kasih buat bidadari sy my wife sentiasa dibelakang sy support sy dalam semua hal,dan tak putus doakan sy..i love so much mmy dan sekali lagi terbukti ternyata rezeki ini rezeki anak2 sy dan isteri (HAYYAN,ZAYYAN DAN AMINAH)sy hanya menumpang rezeki mereka..terima kasih buat mak abah sy,mama abah sy sentiasa tak putus doakan sy,Alhamdulillah..seterusnye terima kasih utk insan yg sgt penting dan istimewa dalam hidup sy,

Fad tetap ingat sifu, Dato Afdlin Shauki

my sifu my brothaa Dato @afdlinshaukiofficial ,insan yg terlalu banyak jasanya utk sy..terima kasih abg,sentiasa percaya dekat fad,i love u so much dan of course terima kasih buat semua crew2 yg sgt awesome dlm kerje mereka,mohon maaf sekirenye sepanjang program ini ada terkasar bahasa atau salah di mana2..terima kasih utk boss2 astro @norzehajr @nvguib @khairulibrahim_sentiasa memberi ruang utk kami terus berkarya..Alhamdulillah,terima kasih buat mak tiri mummy yaa @lidyaismail yg melayan kerenah kami semua wlupon call time kehaukkkk..hahahahaha..terima kasih utk seorg lagi insan hebat yg slalu motivate sy utk beri yg terbaikkk setiap minggu of course my brotha Dato Ac Mizal!!! @emyliadac ,show kami akan nampak kurang tanpa datoooo..tqtq dato n datin..dan utk PA sy @syah_sopan thank you utk 10 minggu bantu uruskan mcm2 .dan tq boss @mustaffakamarmazlan utk baju yg sgt awesome ini utk sy dan fans sy dan awk pon slalu support sy..tq boss..

Terima kasih untuk semua penyokong

jutaan terima kasih jgk buat semua sahabat2 penyokong sy,yg setiap minggu hadir menyokong sy,sentiasa memberi sokongan padu..Alhamdulillah,terima kasih jgk buat anda semua yg mendoakan sy,yg mengundi sy menyokong sy tak kire dari mana sekalipon,yg menyokong sy dari awal perjalanan seni sy sampai hari ini terima kasih,semoga kalian sentiasa dirahmati Allah..Syukur Alhamdulillah ???????

 

 

View this post on Instagram

 

Bismillahirohmanirohim..syukur Alhamdulillah,dengan izinNya sy dianugerahkan rezeki ini..pertama sekali terima kasih buat bidadari sy my wife sentiasa dibelakang sy support sy dalam semua hal,dan tak putus doakan sy..i love so much mmy dan sekali lagi terbukti ternyata rezeki ini rezeki anak2 sy dan isteri (HAYYAN,ZAYYAN DAN AMINAH)sy hanya menumpang rezeki mereka..terima kasih buat mak abah sy,mama abah sy sentiasa tak putus doakan sy,Alhamdulillah..seterusnye terima kasih utk insan yg sgt penting dan istimewa dalam hidup sy,my sifu my brothaa Dato @afdlinshaukiofficial ,insan yg terlalu banyak jasanya utk sy..terima kasih abg,sentiasa percaya dekat fad,i love u so much dan of course terima kasih buat semua crew2 yg sgt awesome dlm kerje mereka,mohon maaf sekirenye sepanjang program ini ada terkasar bahasa atau salah di mana2..terima kasih utk boss2 astro @norzehajr @nvguib @khairulibrahim_ sentiasa memberi ruang utk kami terus berkarya..Alhamdulillah,terima kasih buat mak tiri mummy yaa @lidyaismail yg melayan kerenah kami semua wlupon call time kehaukkkk..hahahahaha..terima kasih utk seorg lagi insan hebat yg slalu motivate sy utk beri yg terbaikkk setiap minggu of course my brotha Dato Ac Mizal!!! @emyliadac ,show kami akan nampak kurang tanpa datoooo..tqtq dato n datin..dan utk PA sy @syah_sopan thank you utk 10 minggu bantu uruskan mcm2 .dan tq boss @mustaffakamarmazlan utk baju yg sgt awesome ini utk sy dan fans sy dan awk pon slalu support sy..tq boss..jutaan terima kasih jgk buat semua sahabat2 penyokong sy,yg setiap minggu hadir menyokong sy,sentiasa memberi sokongan padu..Alhamdulillah,terima kasih jgk buat anda semua yg mendoakan sy,yg mengundi sy menyokong sy tak kire dari mana sekalipon,yg menyokong sy dari awal perjalanan seni sy sampai hari ini terima kasih,semoga kalian sentiasa dirahmati Allah..Syukur Alhamdulillah ???????

A post shared by FAD & SYAHEERA (@fadbocey) on

IKLAN

 

Syok betul dapat beli rumah impian. Niat tu kena betul. Kepada semua suami di luar sana, perbetulkan niat anda. Niat nak bahagiakan isteri dan anak. Insya-Allah, Tuhan akan permudahkan urusan.

 

Sumber: Fad Bocey