Memuat naik fotonya berpelukan erat dengan Laudya Cynthia Bella bersama Aleesya, status Erra Fazira di instagram pantas mendapat reaksi daripada peminat dua selebriti ini.

“Bahagia melihat kalian bahagia.. ?? .’
Bonda jemput Aleesya.. sorry mom belum bsiap tp sempat jugak nak bphoto ?.. tq bonda @laudyacynthiabella for making our princess happy.. hugs n kisses,” demikian catatan Erra.

Sikap yang menginspirasikan dan wajar dicontohi

Menitip kapsyen yang sangat tulus, ramai yang terharu dengan keikhlasan Erra, bekas isteri Engku Emran dan juga Bella menerima antara satu sama lain.

Hakikatnya tak ramai isteri dan juga bekas isteri mampu menjalinkan hubungan yang baik, justeru inilah sebab netizen memuji keduanya.

IKLAN

Kebanyakan mereka menganggap sikap dua wanita ini menginspirasikan dan wajar dicontohi.

@ i.dinaapamungkas_MashaAllah? Dua perempuan yg bisa jadi inspirasi banyak orang… Semoga senantiasa dilimpahkan kebahagiaan untuk mom @errafazira dan bunda @laudyacynthiabella .. aamiin…

@fie_mrs_fad_Alhamdulillah.. tahniah erra kerana sngat berlembut hati & kelihatan sgt ikhlas dalam hubungan kalian.. tak ramai yg mampu begitu.. semoga menjadi inspirasi dan contoh yg baik..?

Luar biasa hati kalian

@tya.rahayu.39_Masyaallah, sungguh luar biasa hati kalian, sungguh ini menginspirasi sekali. Tidak begitu banyak perempuan yang seperti kalian. Mantan istri dan istri baru kompak, ya Allah, kalian luar biasa.

IKLAN

@shikintermizie_Sedih & sebak tgk gambar ini. Saya sekeluarga mmg fan erra dari zaman erra start career lg. Zaman maria mariana,zaman erra & awie, erra&yusry, erra&engku..sehingga sekarang. Erra menyimpan segala pahit manis hidupnya sendiri, xpernah bercerita apa pun keburukan sesiapa..salute u ERRA..anda sentiasa di hati kami. ??

Selain itu:  Buat Mi Kuning Homemade, Cuma Guna 4 Bahan. Tak Perlu Ada Mesin, Hiris Dengan Pisau Saja

@permas_ayu_Subhanallah.. antara mantan istri dengan istri bisa akur.. kebanyakan orang jarang yg bisa begini, biasa nya saling benci dan tidak suka.. tapi mereka luar biasaaaaa, salut utk kedewasaan nya bella??

@dhonaperdana_wanita2 hebat dlm sifat yg tulus ikhlas serta bs mengolah menurunkan ego dg sgt sempurna…. kuncinya hanyalah rasa cinta dan kasih sayang… teruslah mjdi contoh dan inspirasi utk byk org, barakallahu????❤️

Demikian  sebahagian daripada ribuan komen untuk status ini yang mendapat lebih 100k reaksi walaupun baru beberapa jam dimuat naik.

IKLAN

Engku Emran bawa Bella jumpa Erra sebelum nikah

Difahamkan sebelum mendirikan rumah tangga, Engku Emran telah membawa Bella bertemu dengan Erra Fazira dan foto pertemuan itu dimuat naik oleh Erra Fazira pada hari pernikahan keduanya.

Ia disertai dengan ucapan tahniah dan doa yang menyentuh hati buat bekas suaminya.

Alhamdulillahhhh.. Tahniah!! Buat ayah kepada Aleesya @iamkumbre dan @laudyacynthiabella diatas penyatuan cinta kalian.. moga berbahagia dan berkekalan hingga ke jannah. Penyatuan ini juga moga dapat mengeratkan lagi ukhwah antara Malaysia dan Indonesia.. Kita bersaudara dalam kejauhan.. kita saling mendoakan dan pupuk kasih sayang. Moga harmoni dan damai bersama. Amin. . . Anakanda ku, kini bertambah ahli keluarga Aleesya, maka bertambahlah hendaknya kasih sayang dan perhatian buat mu sayang.. Moga menjadi anak yg solehah dan punya jati diri yang disenangi dan dsayangi sentiasa. Mom will always support and pray for your happiness dunia dan akhirat. Love you so much my love!!! ???. . Kepada pasangan mempelai ee dan bella.. moga kalian segera dikurniakan cahaya mata yg soleh dan solehah lagi comel! Pasti anakanda Aleesya tak sabar menanti adik.. ?? Kalian sentiasa dalam doaku.. CONGRATULATIONS AGAIN!! Muahhhhh ??

A post shared by Eera Chek (@errafazira) on

Sama-sama kita doakan hubungan mereka berkekalan bahagia dan Erra bertemu pula dengan jodohnya.

Selain itu:  Cara Erra Fazira dan Aleesya Luang Masa Bersama Buat Netizen Menitis Air Mata

Sumber: errafazira

Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI