Dua jam yang lalu, pelakon Mia Sara Nasuha atau Mia memuat naik status di instagram berserta foto dengan wajah tersenyum.

Dengan kapsyen bertulis ‘insya-Allah i am getting better’ bagaikan mahu melegakan segala teka-teki yang bermain di fikiran pengikut instagramnya yang berjumlah 1.4 juta orang.

Walaupun senyuman boleh menyembunyikan sesuatu yang mungkin meresahkan, namun kita semua berdoa supaya Mia cepat sembuh. Apatah lagi tiada sebarang kepastikan atau kenyataan yang dikeluarkan oleh ibu bapa Mia sendiri.

IKLAN

 

Keadaan kesihatan Mia jadi tanda tanya bila pelakon ini memuat naik posting dia terlantar di hospital. Dengan hashtag i am sick telah membuatkan pengikut instagramnya tertanya-tanya apakah penyakitnya. Mia bagaimanapun tidak menjelaskan tentang punca dia dimasukkan ke hospital.

 

IKLAN

Dalam captionnya, Mia meminta semua peminat mendoakan kesejahteraannya.

Doakan Mia cepat sembuh ya. Komen murni murni je ya. Nite ?
.
.
.
#iamsick
#miasara
#miasaranasuha

Sakit buah pinggang?

Insya-Allah I Am Getting Better, Mia Sara Tak Mahu Peminat Resah

dma_fsh_007Kak mia saya difahamkan yang kak mia ni sakit buah pinggang btl ke?kalau betul ,kak mia teruskan berdoa je ye allah sayangkan kak mia sebab tulah allah ujia akak macam tu .kuat ye kak mia

Salah seorang yang menulis komen telah bertanya mengenai penyakit Mia. Melalui komen itu, pengguna dengan nama dma_fsh_007 telah bertanya betul ke Mia menghidap sakit buah pinggang. Dia turut menasihati supaya Mia terus berdoa kepada Allah. Dan menganggap penyakit yang Mia hidapi ialah ujian kepada Mia kerana Allah menyayanginya.

IKLAN
Selain itu:  Datuk A Aida Terima Lamaran Ariff Kerana Dia Bujang, Bukan Suami Orang

 

Kita tunggu maklum balas daripada Mia mengenai penyakitnya nanti ya. Apa-apa pun, semoga Mia cepat sembuh.

 

Sumber: https://www.instagram.com/therealmiasara/?hl=en

Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI