Home Kesihatan “Jika Anda Puji Saya Nampak Kurus Sekarang, Mereka Inilah Salah Satu Sebabnya’...

“Jika Anda Puji Saya Nampak Kurus Sekarang, Mereka Inilah Salah Satu Sebabnya’ Siti Nurhaliza Dedah Insan Yang Banyak Bantunya Tampil Langsing Lepas Bersalin

 

 

Selepas tamat tempoh berpantang bulan lalu, ramai yang memuji penampilan Datuk Seri Siti Nurhaliza yang tampil langsing.

Turun lebih 17kg sewaktu dalam pantang sebenarnya bukan mudah untuk menurunkan berat badan selepas bersalin. Ada wanita yang masih gagal mendapatkan bentuk badan lama walaupun dah berbulan-bulan melahirkan.

Bagi Siti, faktor penyusuan banyak membantunya menurunkan berat badan selain khidmat pakej berpantang taraf 5 bintang.

Penampilan terbaru

Inilah orang yang banyak bantu Siti Nurhaliza kurus

Tapi terbaru semalam isteri Datuk Khalid Jiwa ini melalui instagramnya telah berkongsi insan-insan yang banyak membantunya untuk tampil langsing.

IKLAN

Seramai lima orang menjadi tulang belakangnya dalam merawat diri dan juga Siti Aafiyah selama dalam dan selepas berpantang.

Semua mereka itu adalah daripada team Natalis Mother Care pakej berpantang yang digunakan.

“Sewaktu hamil dahulu, saya berdoa agar proses kehamilan dan bersalin saya berjalan baik dan selamat. Alhamdulillah. Selepas melahirkan, saya sangat bersyukur kerana ada insan-insan yang menjaga dan mengambil berat soal penjagaan berpantang, pemakanan dan juga menjaga anak saya, Aafiyah.

Saya harus dan ingin berterima kasih kepada @natalismothercare iaitu Puan Suzi dan saudara Danish yang memperkenalkan Kak Susi, Kak Nor dan Ira kepada saya dan Aafiyah. Saya tidak nafikan, mereka ini menjadi tulang belakang saya sehingga ramai yang memberi komen mengenai penampilan terbaru saya selepas bersalin.

Selain itu:  Awas Bengkak Tak Surut Pada Leher, Demam, Letih & Berat Badan Turun! Boleh Jadi Petanda Kanser Limfoma

InshaAllah saya akan terus menggunakan khidmat mereka selepas ini walaupun akhir Mei ini, perkhidmatan mereka akan tamat. Namun, saya pasti akan membuat rawatan susulan nanti.

IKLAN

Jika anda puji dan komen saya nampak kurus sekarang, mereka inilah salah satu sebabnya selain melalui fasa baru sebagai seorang ibu, berjaga malam, menyusukan bayi, tidak cukup rehat dan sebagainya. Terima kasih di atas layanan, khidmat, bantuan dan kerjasama @natalismothercare selama hampir 2 bulan setengah bersama.”

 

Sewaktu hamil dahulu, saya berdoa agar proses kehamilan dan bersalin saya berjalan baik dan selamat. Alhamdulillah. Selepas melahirkan, saya sangat bersyukur kerana ada insan-insan yang menjaga dan mengambil berat soal penjagaan berpantang, pemakanan dan juga menjaga anak saya, Aafiyah. Saya harus dan ingin berterima kasih kepada @natalismothercare iaitu Puan Suzi dan saudara Danish yang memperkenalkan Kak Susi, Kak Nor dan Ira kepada saya dan Aafiyah. Saya tidak nafikan, mereka ini menjadi tulang belakang saya sehingga ramai yang memberi komen mengenai penampilan terbaru saya selepas bersalin. InshaAllah saya akan terus menggunakan khidmat mereka selepas ini walaupun akhir Mei ini, perkhidmatan mereka akan tamat. Namun, saya pasti akan membuat rawatan susulan nanti. Jika anda puji dan komen saya nampak kurus sekarang, mereka inilah salah satu sebabnya selain melalui fasa baru sebagai seorang ibu, berjaga malam, menyusukan bayi, tidak cukup rehat dan sebagainya. Terima kasih di atas layanan, khidmat, bantuan dan kerjasama @natalismothercare selama hampir 2 bulan setengah bersama saya. ???

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Rupanya mereka inilah yang banyak bantu Siti untuk rawatan berpantang, pemakanan dan penjagaan anak. Bagus Tok Ti, siap buatkan posting di instagram lagi untuk mereka ni sebagai penghargaan.

IKLAN
Selain itu:  Hasil Diet Diam-Diam, Ibu Anak 4 Ini Berjaya Turun 20KG Dalam Masa 3 Bulan. Ini Rutin makan Yang Dipraktikkan

 

 

Sumber: ctdk

 

 

 

Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI