Respek Shuib Tak Lupa Asal Usul Tak Kisah Kongsi Suasana Beraya Di Rumah Kampung Yang Serba Sederhana

43

 

 

Sempena sambutan Aidilfitri sejak minggu lalu rata-rata selebriti memuat naik aktiviti raya mereka. Tak terkecuali dengan pasangan pelakon, pelawak, pengacara Shuib dan isterinya Siti Sarah.

Mengambil peluang cuti raya, Shuib melalui instagramnya dilihat membawa seisi keluarga termasuk bapa mentua Raisuddin Hamzah beraya di rumah dia dibesarkan sejak kecil di Parit Haji Amin, Parit Buntar Perak.

Memang biasa artis beraya di kampung tapi yang sanggup memuat naik keadaan rumah yang sebegini rasanya tiada.

Tak kekok walaupun dah popular

Shuib telah berkongsi suasana mereka menyambut raya dalam rumah dia dibesarkan sejak kecil sehinggalah usianya 17 tahun.

Kalau dilihat kediaman tersebut cukup kecil malah boleh dikatakan dalam keadaan agak uzur. Tapi menariknya baik Shuib dan Siti Sarah selebriti popular tidak punya kekok untuk memasak dan tidur di situ.

“Cara kami beraya. Raya di rumah saya dibesarkan dari umur 8 bulan sampailah 17 tahun, rumah penuh kenangan…,” tulis beliau.

Inilah yang membuatkan peminat mereka berasa kagum dengan sikap rendah diri pasangan ini.  Shuib tak lupa asal usulnya meskipun ketika ini hidup selesa.

Tak lupa asal usul

@ammega16 _ Bagus shuib ni tak lupa asal usul.. Kalau artis lain dah malu nk tunjuk umah tempat kelahiran

@razlong.man_Wa mmg tabik giler pada lu shuib n sarah…mmg jarang artis glamour nk berkongsi asl usul nya…wa tabik spring bro…

@aishah_tmn_ Watak shuib n sarah wjr jd contoh…humble sgt,tahu bersyukur dan merendah diri…wpun dah berduit,masih tahu asal usul..tak lupa daratan mcm sesetgh drp kita…keep it up shuib n sarah…suka sgt dgn cr hdp you berdua..

@_nuraahmad_rumah yg dihidupkan dgn kasih syg kekeluargaan terlihat sempurna walau apapun keadaannya

@adihawahidBagus @sitisarahraissuddin ….tk kekok…dpt sesuaikn diri…..seronok berkumpul masak makan sama2

Sumber: shuibsepahtu

 

 

 

Tinggalkan Komen