Hari ini, bukan lagi perkara ganjil apabila pasangan suami isteri bekerja mencari rezeki demi kelangsungan hidup sekeluarga. Semua ini dilakukan bagi memastikan segala keperluan hidup dapat dipenuhi atau sekurang-kurangnya keperluan utama dipenuhi. Untuk ini, pastinya masing-masing sibuk dengan banyak urusan kerja.

Seiring dengan peningkatan taraf pendidikan generasi milenia, golongan ibu bapa muda ini nyata menitikberatkan soal keseimbangan masa bekerja dan bersama keluarga. Kedua-dua perkara ini perlu bergerak seiring dengan bantuan kemajuan teknologi masa kini.

Sebagai contoh, dahulu selepas waktu bekerja, kita akan bergegas ke pasaraya membeli barangan keperluan rumah dan diri. Kini budaya itu telah diganti dengan pembelian di atas talian.

Pandemic Covid 19 yang melanda negara nyata menambah rancak aktiviti pembelian atas talian kerana ia lebih mudah, praktikal dan cekap, paling utama sudah tidak perlu bersesak-sesak di pasaraya.

IKLAN

Pola pembelian baharu ini turut melibatkan golongan ibu bapa yang mencari barangan keperluan bayi, anak kecil, ibu hamil dan berpantang. Gaya hidup ini mendorong pembukaan e-Bazaar Pa&Ma Baby Fiesta; Portal Reviu Barangan Keperluan Bayi dan Ibu, satu lagi produk hebat dari jenama Pa&Ma selepas ekspo Pa&Ma Baby Fiesta.

Tak Perlu Keluar Bersesak Untuk Beli Barang Baby, Cari Saja di E-Bazaar Pa&Ma Baby Fiesta

Kemunculan e-Bazaar Pa&Ma Baby Fiesta bukan sahaja menambah pilihan platform pembelian atas talian, malah pengunjung akan memperoleh reviu telus daripada team editorial majalah Pa&Ma berkenaan peniaga.

IKLAN

Kami maklum bahawa, kebanyakan ibu bapa yang ingin membeli barangan bayi begitu cerewet dan berhati-hati sebelum membeli. Oleh demikian itu e-Bazaar telah membantu memberikan maklumat berkenaan produk dan peniaga di e-Bazaar agar mereka lebih yakin dengan produk yang dijual.

Selain itu, kesukaran ibubapa membuat tinjauan sebelum pembelian barang menjadi lebih mudah kerana portal ini mempunyai banyak kategori produk yang diperlukan antaranya stroller, carseat, pakaian, aksesori, makanan kesihatan, lampin bayi dan banyak lagi.

Selain itu:  Tip Mudah Tanggalkan Cebisan Tisu, Kertas Yang Melekat Pada Pakaian Dalam Mesin Basuh

E-Bazaar Pa&Ma Baby Fiesta yang baru diperkenalkan awal Jun lalu merupakan direktori, promosi, dan reviu produk bayi dan ibu hamil yang memudahkan pencarian maklumat barangan keperluan yang dikehendaki di mana pelanggan boleh berhubung terus dengan peniaga yang membuka kedai online di e-Bazaar bagi membuat pembelian.

IKLAN

Umum juga sedia maklum, bahawa jenama Pa&Ma yang sudah wujud lebih 20 tahun lalu merupakan jenama yang amat dipercayai para ibu hamil dalam mendapatkan maklumat untuk kesejahteraan diri dan bayi.

Jadi apa tunggu lagi? Buat ibu bapa yang ingin mencari barangan bayi, ibu hamil, dan berpantang, sila layari portal e-Bazaar by Pa&Ma Baby Fiesta di babyfiesta.majalahpama.my/. Kami juga mengalu-alukan para pengusaha produk dan servis berkaitan untuk menjadi sebahagian daripada vendor kami dengan membuka kedai online di e-Bazaar Pa&Ma Baby Fiesta ini.

 

 

Life-hacks petik jari je! Jom baca VANILLA KISMIS seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI