Pelakon, Siti Elizad Sharifuddin selalu kita nampak tersenyum saja. Tapi tak sangka rupa-rupanya dia mempunyai cyst. Saiz 8 cm boleh tahan besar juga.

Terkini Elizad baru sahaja menyertai Super Spontan Extravaganza namun tersingkir awal.

Dalam instagram, Elizad memuat naik gambar di atas katil hospital. Kapsyennya meminta semua pengikut instagram supaya mendoakan kesejahteraannya.

Semoga Elizad cepat sembuh dan boleh kembali aktif dalam bidang seni.

IKLAN

 

Doakan saya semuanya dipermudahkan

Salam semua kesayangan2 saya . Tibalah harinya , hari yg ditunggu2 & neves rasa mcm nak lari hospital . ? Nak minta korang DOAKAN saya semuanya dipermudahkan dan selamat ya .

Pembedahan cyst 8 cm

Saya akan menjalani pembedahan Cyst , 8cm . Dan akan “ bercuti “ bulan ini . Tiada hadiah yg paling istimewa & hebat dr korang semua , selain DOA utk saya .

IKLAN

Terima kasih atas sokongan

Anyway , terima kasih byk buat teman2 rapat yg fully support saya yg bagi bunga , buah , coklat , kad & etc . Apa pun dapat DOA dr korang dah cukup terbaik buat saya , akan saya ingat sampai bila2 . ❤️

Kembali beraksi bulan Oktober

P/s : Maaf utk mana2 shooting & production . Inshaallah saya akan kembali beraksi bulan 10 nanti . Doakan ya ! Love – Elizad Sharifuddin @elizad_team .

Maaf mana2 yg x sempat jwp wassap / call . ?? – Apa2 hubungi Cik Noor atau Admin @elizad_team

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

Salam semua kesayangan2 saya . Tibalah harinya , hari yg ditunggu2 & neves rasa mcm nak lari hospital . ? Nak minta korang DOAKAN saya semuanya dipermudahkan dan selamat ya . Saya akan menjalani pembedahan Cyst , 8cm . Dan akan “ bercuti “ bulan ini . Tiada hadiah yg paling istimewa & hebat dr korang semua , selain DOA utk saya . Anyway , terima kasih byk buat teman2 rapat yg fully support saya yg bagi bunga , buah , coklat , kad & etc . Apa pun dapat DOA dr korang dah cukup terbaik buat saya , akan saya ingat sampai bila2 . ❤️ . . P/s : Maaf utk mana2 shooting & production . Inshaallah saya akan kembali beraksi bulan 10 nanti . Doakan ya ! Love – Elizad Sharifuddin @elizad_team . Maaf mana2 yg x sempat jwp wassap / call . ?? – Apa2 hubungi Cik Noor atau Admin @elizad_team .

A post shared by ELIZAD SHARIFUDDIN (@elizadsharifuddin) on

 

Sumber: Elizad Sharifuddin