Jangan ingat ustaz-ustaz tak pandai nak romantik, or buat suprise untuk orang tersayang. Mereka pun macam suami lain ada cara tersendiri hargai isteri.

Kalau tak caya cuba tengok cara Ustaz Don ini. Memang sweet!  Selalu saja kita lihat dia menyampai ceramah di TV dan di luar, biasanya dalam serius ada lawak untuk tarik perhatian penonton.

Itu style penyampaian Ustaz Don dan rupanya tak sampai situ saja. Sebagai seorang suami, pendakwah ini pandai juga mengambil hati isterinya Dr. Husna Zahry.

Dia sanggup datang ke tempat kerja isteri untuk buat ‘suprise’ sempena hari jadi Dr. Husna sampaikan isteri sendiri pun terkejut, tak sangka.

Nurse at the counter called my room saying a patient wanted to talk to me at the front desk. Ingatkan apaaa la yg tak puas hati sgt smpai taknak masuk bilik personally jumpa, dalam hati dh mengomel sebab harini saya pun tak berapa sihat.

IKLAN

Walked out of my room and headed straight for the counter, suddenly someone grabbed my hand and brought me to a trolley laiden with gifts. Rupa-rupanya ‘patient’ tu encik suami datang bwk hadiah birthday in advance ? Nurses kat counter pun dah gelak2. Haha. Tq semua yang menjayakan surprise harini and also for all the wishes n prayers ♥️

Demikian catatan Dr. Husna dalam intagramnya. Dia juga turut berkongsi beberapa keping lagi gambar.

Kisah yang dimuat naik oleh Dr Husna ini turut mendapat reaksi dari netizen. Ramai yang memuji cara Ustaz Don yang dikatakan cukup sweet.

Ustaz pun sweet!

Sweet macam gula-gula

 

Sumber: husnazahry