Tahniah kepada pelakon, Diana Amir yang baru menimang anak ketiga baru-baru ini. Semoga sihat sentiasa dalam tempoh berpantang. Nampaknya Khawlah Al Azwar dan Khadija Az Zehra dah dapat adik baru. Kali ini anak Diana ialah lelaki pula.

Dalam instagram, Diana mengatakana sepatutnya dia melahirkan pada hari ini, namun telah bersalin lebih awal. Diana turut mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang mendoakan urusannya dipermudahkan.

IKLAN

 

Terima kasih atas doa

SubhanAllah alhamdulillah , diana terharu dengan doa2 drp semua, drp awal pregnancy sampailah selamat melahirkan pg td.. Terima kasih banyak2, semoga Allah pulangkan kebaikan kpd awak2 semua ✨

Doa sakit kuat supaya cepat bersalin

Ikutkan due date ari isnin tapi Allah nak bg anugerah awal and actually, mmg diana doa utk sakit contraction yg amat sgt, then akan cepat je dpt lahirkan baby.. After 5 mins masuk labour room baby dah keluar ❤️ thanks syg bekerjasama dgn mummy td .

thanks juga kat doktor2 and nurses yg comel2 and baik2 kat @hospitalumra . my 3rd baby kat hosp umra dan sentiasa boleh bergantung pd professionalism and friendliness mereka ❤️❤️

 

IKLAN

Semoga yang ikhtiar hamil cepat dapat anak

Diana doakan yg belum dikurnia zuriat , akan memperoleh rezeki yang terbaik dariNya, pengikat kasih sayang suami isteri dan mampu menjadi saham di akhirat kelak, Amin! .

kpd yg bakal melahirkan, u can do it!!!!! Pasti Allah tidak sia2kan kesabaran menanggung kesakitan. Syukur diberi peluang untuk menghapus dosa2 dgn cara yg indah

Doakan bayi sihat

Doakan baby boy Diana sihat, soleh, handsome, disayangi @khawlah_khadija ? diorg belum jumpa lagi adik diorg ni hahahaaa! #mummynervous .
.
Yayy!! Alhamdulillah part paling scary (bersalin) dah settle, now panda eye and pantang mode on!

 

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

SubhanAllah alhamdulillah , diana terharu dengan doa2 drp semua, drp awal pregnancy sampailah selamat melahirkan pg td.. Terima kasih banyak2, semoga Allah pulangkan kebaikan kpd awak2 semua ✨ . . Ikutkan due date ari isnin tapi Allah nak bg anugerah awal and actually, mmg diana doa utk sakit contraction yg amat sgt, then akan cepat je dpt lahirkan baby.. After 5 mins masuk labour room baby dah keluar ❤️ thanks syg bekerjasama dgn mummy td . . thanks juga kat doktor2 and nurses yg comel2 and baik2 kat @hospitalumra . my 3rd baby kat hosp umra dan sentiasa boleh bergantung pd professionalism and friendliness mereka ❤️❤️ . . Diana doakan yg belum dikurnia zuriat , akan memperoleh rezeki yang terbaik dariNya, pengikat kasih sayang suami isteri dan mampu menjadi saham di akhirat kelak, Amin! . . kpd yg bakal melahirkan, u can do it!!!!! Pasti Allah tidak sia2kan kesabaran menanggung kesakitan. Syukur diberi peluang untuk menghapus dosa2 dgn cara yg indah . . Doakan baby boy Diana sihat, soleh, handsome, disayangi @khawlah_khadija ? diorg belum jumpa lagi adik diorg ni hahahaaa! #mummynervous . . Yayy!! Alhamdulillah part paling scary (bersalin) dah settle, now panda eye and pantang mode on!

A post shared by D I A N A A. (@dianaamir) on

VK ucap tahniah pada Diana. Selamat berpantang ya!

Sumber: Diana Amir