Branded

Mudarat Tembakau, Masih Ada Cara Untuk Kurangkan Risiko

Di seluruh dunia penggunaan tembakau masih berleluasa hingga ke hari ini meskipun semua maklum tentang bahayanya, namun rokok adalah bentuk penggunaan tembakau yang paling biasa di kalangan perokok.

Samsung Galaxy S24 Series Dengan Fungsi AI, Hidup Makin Mudah

eknologi kecerdasan buatan atau Artificial Intelligence (AI) yang dulunya hanya diimaginasikan dalam filem barat kini sudah pun di alam nyata. Malah sejak setahun yang lalu ia semakin diguna pakai untuk memudahkan pelbagai aspek kehidupan.

Merevolusikan Kesihatan: Bagaimana Pendekatan Inovatif ILUMA Mengubah Lanskap Tembakau Malaysia

Baru-baru ini, Philip Morris Malaysia Sdn. Bhd. (PMM) telah melancarkan peranti terbaharunya yang lebih inovatif dikenali sebagai IQOS ILUMA dan ia merupakan satu daripada usaha berterusan syarikat tersebut ke arah era bebas asap rokok di negara ini.

3 Petua Mengurangkan Kesan Bahaya Tar Rokok

Hari ini, tembakau digunakan dalam pelbagai bentuk dan yang paling terkenal adalah bahan utama dalam pembuatan rokok

Sungguh Mudah Untuk NJOI Aneka Rancangan, Pelbagai Pek Variasi Sesuai Untuk Tontonan Sekeluarga

NJOI menawarkan pelbagai genre untuk tontonan daripada drama Melayu, program hiburan, filem seram, kanak-kanak, sukan, filem blockbuster dan banyak lagi. Ia didatangkan dalam bentuk pek...

Misi Bina Rumah Sejuk, Tanpa Perlu Pasang Aircond. Lelaki Kongsi Apa...

Bagi yang berhasrat membina atau mengubah suai kediaman mungkin boleh menggunakan info yang dikongsi oleh Najmuddin Sulaiman agar rumah yang dibina sejuk dan selesa untuk penghuni tanpa menggunakan aircond atau pendingin hawa.